Kontakta Kingservice

Telefon     +46 (0) 701 900823
E-post     anna@kingsservice.se
logga

En levande personalhandbok

Specialanpassad webbtjänst/app med introduktion för era nyanställda, kompetensutveckling och effektiva lösningar för intern kommunikation


Under många år på matsalsgolvet i alla typer av verksamheter har jag insett hur mycket information och kunskap betyder för arbetet. Det påverkar effektivitet, professionalism, trivsel och förmåga att ge bra service. Och inte minst nivån på försäljningen!
Det är så mycket vi krögare, restaurangchefer och hovmästare vill och ser men vi hinner inte med. Allt händer på en gång och plötsligt inser man att en ny i servisen inte vet något om företagets vision, inte har sett hotellrummen, inte har någon kunskap om de mest lönsamma vinerna osv.

Kingsservice vill vara en support för er och er verksamhet. Inte tala om hur ni borde göra utan tillsammans hitta de vägar som fungerar bäst för er. Men ändå vara lite påstridiga så att ni kommer igång.

TÄNK OM alla som jobbar hos er hade fått er vision och era ambitioner presenterade för sig på ett inspirerande sätt från början!

TÄNK OM ni hade haft ett effektivt sätt att få all personal att känna sig lika välkomna som ni vill att era gäster ska känna direkt!

TÄNK OM det hade gått att ge all ny personal samma gedigna introduktion direkt vid anställning utan att det tar en massa extra arbetstid!

TÄNK OM ni hade kunnat hålla all personal, även extra anställda, uppdaterade på alla förändringar och nya erbjudanden utan att behöva tänka på vem ni hunnit prata med!

TÄNK OM ni kunde kräva av er personal att verkligen kunna era produkter!

Det går!

Kingsservice jobbar med att utveckla ett nytt och innovativt webbaserat verktyg för hotell-, restaurang- och handelsföretag som vill kunna göra bra introduktioner för sin nya personal samt hålla all personal, i synnerhet frontpersonalen effektivt uppdaterad med ny information och kunskap. Grunden är ca 30 kategorier som Kingsservice tagit fram baserat på många års erfarenhet och studier. 


Exempel på innehåll

Vision, affärsidé, info om specialprodukter, menyer, klagomålshantering, kommentarer från nöjda gäster, egenkontrollprogram, brandsäkerhetsplan, kontaktlistor, scheman, regler etc. Informationen anpassas efter den specifika arbetsplatsen.


Exempel på funktioner

Nyhetsföde, design anpassad efter företagets image, information genom text och bilder som är lätta att ladda upp, sms till medarbetare, meddelande via appen, sökfunktion för att snabbt hitta rätt bland t ex menyer och viner, effektiv schemaläggning mm. 


Vi vill gärna höra hur ni ser på intern kommunikation och hur ni skulle vilja introducera ny personal. Välkommen att prata med oss om era behov. Boka in ett möte här. Vi bjuder på fika såklart!

 

 

 • INNEHÅLL I ER PERSONALHANDBOK
  • Ni får ett bollplank med lång erfarenhet som hjälper er att ta fram vad personalhandboken kan innehålla.
  • Ni får alla texter till en personalhandbok skrivna och väl formulerade samt upplagda på den molntjänst ni vill och kan använda idag.
  • Ni får all dokumenten skapade med bilder och layout som förmedlar er image.
 • STRATEGI FÖR INTRODUKTION AV NYANSTÄLLDA
  • Ni får en strategi för introduktion baserat på gedigna samtal med er där vi fungerar som bollplank med erfarenhet av flera upplärningsperioder inom branschen. 
  • Ni får en checklista som vi skapar utifrån strategin.
  • Ni får en digital presentation och en papperspresentation för Er personal.
 • ORDNING I ADMINISTRATIONEN
  • Ni får era administrativa dokument organiserade i enlighet med era önskemål. Ni få det upplagt i en lämplig molntjänst så att alla berörda kan komma åt det var de än är via en viss inloggning.
 • STRATEGI FÖR INTERN KOMMUNIKATION
  • Tillsammans diskuterar vi och tar fram en strategi för er interna kommunikation och hittar verktyg som underlättar och effektiviserar.


Är Du intresserad och vill veta mer? Boka in ett kostnadsfritt möte med Kingsservice. Vi ser fram emot att höra från Dig! 0701-900823 eller anna@kingsservice S.E.T. Service Experience Tool - en effektiv kombination av personalhandbok, intranät, interntidning och chat
 
 • Kontakta Kingservice

  +46-701-900823
  anna@kingsservice.se